Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. Agricultura - TAIKOMETEOROLOGIA
AGRICULTURA

AGRICULTURA

La vida de l’agricultor i el ramader està totalment lligada als fenòmens atmosfèrics. La variabilitat del nostre clima ens porta amb freqüència situacions meteorològiques adverses i extremes, susceptibles de posar en perill collites senceres, la realització de feines als camps, materials i infraestructures, etcètera.
És per això que es requereix d’una informació precisa i de molt elevada fiabilitat. TAIKOMETEOROLOGIA disposa d’un equip qualificat de meteoròlegs al seu servei, a més d’avançada tecnologia i recursos per cobrir totes les seves necessitats.
L’ajudarem a prendre decisions transcendentals per al seu negoci amb la suficient antelació.

 

Evolució i fi d’un període de sequera, tempestes fortes, calamarsades i pedregades, cops de calor, forts vents que puguin malmetre els primers brots o els fruits, episodis de pluja que deixen impracticables els camps i augmenten el risc de plagues com el “Mildium”, fortes glaçades, boira, etcètera.
Per a que puguin gestionar tots aquests fenòmens, posarem a la vostra disposició butlletins diaris amb prediccions detallades hora per hora fins a tres dies, amb un avanç de predicció per al quart i cinquè dies. Es tractaran totes les variables d’interès com la temperatura, humitat, direcció i velocitat del vent, acumulació i intensitat de la precipitació, risc de tempesta, estat del cel, evapotranspiració, etcètera.
A més, el nostre “índex TAIKO” indicarà les condicions generals per a treballar als camps en base a les variables citades. Tota la informació serà revisada pel nostre equip de meteoròlegs amb comentaris explicatius aportant informació valuosa per al seu sector.

 

També oferim un servei d’alertes meteorològiques únic i totalment personalitzat, adaptat a l’agricultura i ramaderia amb protocols estrictes i el màxim rigor informatiu.
A més, conèixer l’evolució del temps a dos, tres o quatre setmanes i fins a tres mesos vista (estacionals) serà possible gràcies a les nostres prediccions a mitjà i llarg termini facilitant la tria del millor dia i moment per sembrar o recollir els fruits o segar, fer un tractament fitosanitari, adequar l’horari laboral dels treballadors a les condicions meteorològiques, moure el bestiar, etcètera.
Gestionar i planificar adequadament les actuacions més oportunes i estratègies de mercat amb tranquil·litat i seguretat ja no serà un problema!

 

Totes les dades facilitades seran constantment actualitzades i publicades mitjançant un espai privat i exclusiu per a cada client i a través de la nostra aplicació.
Tanmateix, podrà accedir a un panell de seguiment amb tota la informació d’interès en temps real. La comunicació amb el nostre equip de meteoròlegs serà ràpida i directa a fi de resoldre dubtes i/o complementar la informació. A més, cada 6 mesos es proporcionarà un informe comparant la predicció de TAIKOMETEOROLOGIA amb registres reals.

Contacta amb nosaltres i demana pressupost sense cap compromís a través del nostre espai de contacte

  • /

Info

Fotografia:

Alfred R. Picó
Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana
Info

Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana