Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. Agricultura - TAIKOMETEOROLOGIA
AGRICULTURA

AGRICULTURA

La vida de l’agricultor està totalment lligada als fenòmens atmosfèrics. La variabilitat i extrems del nostre clima ens porta freqüentment situacions meteorològiques extremes, difícils de predir, que posen en perill collites senceres dels nostres agricultors. Sequeres perllongades, glaçades negres tardanes, acumulacions de gebre, pedregades sobtades, ventades violentes, aiguats… És per això que preveure tot aquest ventall de fenòmens amb suficient antelació els ajudarà a prendre les decisions i mesures oportunes per treure el màxim benefici i rendibilitat del seu negoci. TAIKO Meteorologia ofereix prediccions meteorològiques acurades i entenedores, constantment actualitzades.

A més de tota la informació meteorològica sol·licitada vers al temps previst a curt i mitjà termini, TAIKO Meteorologia oferirà el servei de prediccions a llarg termini pel que fa a variables com les precipitacions, els vents o les temperatures, marcant les tendències generals. Aquest fet permetrà als nostres clients tenir una visió general de l’evolució del temps a fi de valorar la qualitat i quantitat de les collites. 

Un avantatge destacat que oferim és la constant supervisió del temps atmosfèric, tret diferenciador que els hi possibilitarà rebre qualsevol avís vers situacions adverses imprevistes amb suficient antelació.

Estat del cel

Vent: component i variació de la intensitat amb el temps

Temperatures i humitat (control de les glaçades, onades de calor, evaporació)

Precipitacions: tipus, evolució i intensitat prevista.

Predicció de fenòmens adversos i severs (glaçades negres, pedregades, etcètera)

Tendències a mitjà i llarg termini (pel que fa a precipitacions, temperatures …)

 

La informació podrà ser visualitzada en un entorn web propi on s’expressaran aquestes  i d’altres variables. A més, disposem d’un sistema d’avisos i notificacions en cas de situacions de temps sever. En cas de requerir informació addicional podran fer ús de la nostra línia telefònica per contactar directament amb els nostres professionals, així com el correu electrònic.

TAIKO Meteorologia disposa de tots els recursos per certificar els registres meteorològics en un dia, hora i lloc determinats i la seva possible incidència en instal·lacions i explotacions agrícoles.

  • /

Info

Fotografia:

Alfred R. Picó
Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana
Info

Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana