Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. Energético
ENERGÈTIC

ENERGÈTIC

El sector energètic és un dels sectors més competitius de l’economia i amb més impacte en la vida quotidiana de les persones i les empreses. En aquest àmbit un petit avantatge genera un significant increment en el compte de resultats, un millor aprofitament dels recursos i finalment un millor posicionament respecte a la competència. Els nostres informes adaptats a les especificitats d’aquest sector seran una eina indispensable a l’hora de definir les estratègies de producció, distribució, comercialització i consum.

Un cop fet un estudi personalitzat de l’empresa, i fent ús de les eines més avançades en el camp de la meteorologia, els hi oferim informació i prediccions de totes aquelles variables necessàries per a una millor gestió de l’empresa, definint les millors estratègies de mercat, així com el millor aprofitament dels recursos.

Destaquem a continuació una sèrie de paràmetres meteorològics que els hi permetrà una millor planificació de la seva estratègia i una millor gestió dels seus recursos:

Evolució de les temperatures per a un determinat punt o territori.

Temperatura mitjana, màxima i mínima per a un determinat punt o territori.

Velocitats de vent sostingut i ratxes amb una precisió d’hora a hora.

Cobertura de núvols en percentatge.

Humitat relativa.

Pressió atmosfèrica.

Possibilitats de fenòmens de temps sever com tempestes, pedregades, nevades o inundacions.

Mitjana ponderada de les temperatures per regions, comarques i/o en l’àmbit  peninsular, permetent una millor gestió de la predicció del consum.

Avisos de situacions meteorològiques adverses.

Altres variables d’interès sol·licitades (presència de boires, crescuda de rius, onatge,…)

 

Tota la informació és constantment actualitzada i per mitjà d’un portal web propi, podran accedir a la seva àrea privada on disposaran de les prediccions meteorològiques personalitzades amb tot detall, contractades pel client. A més tindrà la possibilitat de comunicar-se directament amb el nostre equip d’experts per complementar la predicció, amb la informació addicional que sol·licitin.

TAIKO Meteorologia disposa de tots els recursos per certificar els registres meteorològics en un dia, hora i lloc determinats i la seva possible incidència en instal·lacions de les empreses elèctriques o dels consumidors connectats a les seves xarxes.

  • /

 

Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana
Info