Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. Energético
ENERGÈTIC

ENERGÈTIC

El sector energètic és un dels més competitius de l’economia i actualment es troba en fort creixement, prenent un paper fonamental en la vida quotidiana de les persones i les empreses.
És per això que disposar d’informació precisa i d’alta fiabilitat comporta un gran avantatge i posicionament respecte de la competència. Les prediccions meteorològiques a curt, mitjà i llarg termini totalment adaptades a cada necessitat particular, així com el servei d’avisos i alertes que ofereix TAIKOMETEOROLOGIA, són una eina indispensable a l’hora de definir les estratègies de producció, distribució i comercialització de la energia, així com per preveure el seu consum. A més, disposarà en tot moment d’un equip de meteoròlegs al seu servei.
Definir amb precisió les millors estratègies de mercat, optimitzar l’aprofitament dels recursos i l’actuació davant de situacions de risc deixarà de ser un problema.


Prediccions horàries fins a tres dies amb comentaris i assessorament, avanç de predicció pels següents dies, tendències de producció, consum, temperatura, precipitació… a curt, mitjà i llarg termini, servei d’alertes davant situacions de risc com crescuda de rius, fortes ventades, aiguats, descàrregues elèctriques, etcètera, evolució de l’estat dels embassaments, etcètera. Una informació humanitzada i revisada constantment pel nostre equip expert, tret diferencial de TAIKOMETEOROLOGIA.
En situacions d’especial interès o risc es facilitarà un informe amb comentaris, dades i imatges.


Totes les dades facilitades seran constantment actualitzades i publicades mitjançant un espai privat i exclusiu per a cada client i a través de la nostra aplicació. Tanmateix, podrà accedir a un panell de seguiment amb tota la informació d’interès a temps real.
La comunicació amb el nostre equip de meteoròlegs serà ràpida i directa a fi de resoldre dubtes i/o complementar la informació.
A més, cada 6 mesos es proporcionarà un informe comparant la predicció de TAIKOMETEOROLOGIA amb registres reals.

Contacta amb nosaltres i demana pressupost sense cap compromís a través del nostre espai de contacte

  • /

 

Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana
Info