Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. Marítimo
MARÍTIM

MARÍTIM

El camp de la predicció marítima és un dels més complexos a causa de l’enorme diversitat de factors que intervenen tant a petita com a gran escala. És per això que es requereix d’una informació precisa i de molt elevada fiabilitat per la gran quantitat d’activitats i infraestructures que en depenen.
La disposició per part de l’equip de TAIKOMETEOROLOGIA de la més àmplia i qualificada varietat de recursos encapçala la diferència respecte d’altres serveis de predicció marítima, disposant a més de tot un equip de meteoròlegs al seu servei.

 

Marcar l’arribada, intensitat i durada d’un temporal marítim és clau i necessari a l’hora de planificar una actuació i gestionar els recursos disponibles: distribució adequada de les embarcacions d’un port, tancar els accessos als espigons i platges, protecció d’infraestructures, programar serveis de neteja o manteniment, entrada i sortida d’embarcacions, etcètera.
Es facilitarà informació de totes aquelles variables d’interès com velocitat mitjana i màxima del vent durant el transcurs del temporal, així com l’alçada mitjana i màxima estimada de les onades, el seu període i direcció, la probabilitat de descàrregues elèctriques o de tempestes susceptibles de portar associats fenòmens severs.

 

Prediccions horàries fins a tres dies amb comentaris i assessorament, avanç de predicció pels següents dies, probabilitat de situacions de risc i tendències a curt, mitjà i llarg termini, servei d’alertes davant situacions de risc, predicció per a rutes i molt més.
Una informació humanitzada i revisada constantment pel nostre equip expert, tret diferencial de TAIKOMETEOROLOGIA.
En situacions d’especial interès o risc es facilitarà un informe amb comentaris, dades i imatges.
Preocupar-se pel temps que farà, ja no serà un problema!

 

Totes les dades facilitades seran constantment actualitzades i publicades mitjançant un espai privat i exclusiu per a cada client i a través de la nostra aplicació. Tanmateix, podrà accedir a un panell de seguiment amb tota la informació d’interès a temps real.
La comunicació amb el nostre equip de meteoròlegs serà ràpida i directa a fi de resoldre dubtes i/o complementar la informació.

Contacta amb nosaltres i demana pressupost sense cap compromís a través del nostre espai de contacte

  • /

 

Info

Fotografía:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana
Info

Fotografía:

Jordi Martin Garcia
Info

Fotografía:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana
Info

Fotografía:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana