Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. Marítimo
MARÍTIM

MARÍTIM

El camp de la predicció marítima és un dels més complexos que ens podem trobar a causa de la diversitat de factors que hi intervenen. Són molts els problemes ocasionats per forts temporals marítims a les nostres costes així com la variabilitat en la intensitat i direcció dels vents. Amb la intenció de millorar la seguretat quan som a mar, posem a la seva disposició aquest servei de prediccions meteorològiques de qualitat oferint tota la informació necessària.

A diferència d’altres serveis de prediccions marítimes, TAIKO Meteorologia disposa i analitza una gran quantitat de recursos i informació per tal d’obtenir unes prediccions d’alta fiabilitat.

Oferim prediccions constantment actualitzades per un seguit de variables molt importants pel sector. El resultat és una predicció molt ben detallada amb un alt índex d’encert i per tant una major seguretat i tranquil·litat.

Temperatura de l’aigua, ambiental i de sensació.

Velocitat (mitja i màxima) del vent, així com la seva component.

Precipitació: tipus, evolució, distribució i intensitat.

Visibilitat (boires)

Estat de la mar (onatge i les característiques)

 

La informació podrà ser visualitzada en un entorn web propi on s’expressaran aquestes i d’altres variables. A més, disposem d’un sistema d’avisos i notificacions en cas de situacions de temps sever. També posem a la vostra disposició un giny personal per instal·lar-lo a la seva pàgina web com a informació complementària. En cas de requerir informació addicional podran fer ús de la nostra línia telefònica per contactar directament amb els nostres professionals, així com el correu electrònic.

TAIKO Meteorologia disposa de tots els recursos per certificar els registres meteorològics en un dia, hora i lloc determinats i la seva possible incidència en les instal·lacions portuàries.

  • /

 

Info

Fotografía:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana
Info

Fotografía:

Jordi Martin Garcia
Info

Fotografía:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana
Info

Fotografía:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana