Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. Ocio
OCI / TURISME / MUNTANYA

OCI / TURISME / MUNTANYA

Fer esport i gaudir a l’aire lliure és una pràctica d’allò més habitual havent-hi moltes empreses proposant activitats per satisfer als seus clients durant tot l’any.
La diversitat geogràfica i climàtica del nostre entorn així ho permet. Però aquesta pràctica comporta riscos que des de TAIKOMETEOROLOGIA ajudarem a gestionar. Els canvis sobtats de temps són habituals i es poden produir en un curt període de temps.
Conèixer l’inici, lloc i intensitat dels fenòmens meteorològics és una necessitat que el nostre equip expert cobrirà de manera eficaç, oferint informació privilegiada i assessorament adaptat a cada necessitat.
Programar amb seguretat l’inici o fi de la temporada d’esquí, escollir el millor moment per a la fabricació de neu de cultiu, gestionar curses de muntanya o qualsevol altre activitat d’esport o familiar, manteniment d’infraestructura o neteja d’accessos, etcètera.

 

Prediccions hora per hora fins a tres dies amb comentaris explicatius i assessorament, tendència a curt, mitjà i llarg termini, servei personalitzat i rigorós d’alertes davant situacions de risc com visibilitat reduïda, fortes ventades, aiguats, descàrregues elèctriques i qualsevol altre informació d’interès. Totes les dades seran revisades pel nostre equip expert, tret diferencial de TAIKOMETEOROLOGIA.
En situacions d’especial interès o risc es facilitarà un informe amb comentaris, dades i imatges.
Preocupar-se pel temps que farà, ja no serà un problema!

 

Totes les dades facilitades seran constantment actualitzades i publicades mitjançant un espai privat i exclusiu per a cada client i a través de la nostra aplicació. Tanmateix, podrà accedir a un panell de seguiment amb tota la informació d’interès a temps real.
La comunicació amb el nostre equip de meteoròlegs serà ràpida i directa a fi de resoldre dubtes i/o complementar la informació.
A més, cada 6 mesos es proporcionarà un informe comparant la predicció de TAIKOMETEOROLOGIA amb registres reals.

Contacta amb nosaltres i demana pressupost sense cap compromís a través del nostre espai de contacte

  • /

 

Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana.
Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana.
Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana.
Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana.
Info
Info