Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. Ocio
OCI / TURISME / MUNTANYA

OCI / TURISME / MUNTANYA

Dur a terme activitats a l’aire lliure és una pràctica d’allò més habitual. La diversitat geogràfica i climàtica del nostre entorn així ens ho permet. I és per aquest motiu que conèixer el temps que ens acompanyarà -moltes vegades canviant i incert- ens portarà a prendre les decisions més adequades en tot moment. El nostre grup de professionals de TAIKO Meteorologia els hi oferirà  un assessorament imprescindible i amb tot detall, amb prediccions meteorològiques de qualitat actualitzades en tot moment. Adaptades a l’especificitat de cada cas -prediccions  per a muntanya, per a esdeveniments esportius, concerts, platja, etcètera-.

Un avantatge destacat que oferim és la constant supervisió del temps meteorològic. Un tret diferenciador que els hi possibilitarà rebre qualsevol avís vers situacions adverses imprevistes amb suficient antelació els 365 dies de l’any.

Preocupar-se pel temps que farà, ja no serà un problema!

Algunes de les variables meteorològiques que poden resultar d’interès per a dur a terme activitats a l’aire lliure:

Temperatura: variabilitat temporal i valors extrems (màxima i mínima).

Estat del cel.

Vent: component i variació de la intensitat amb el temps.

Precipitacions: tipus, evolució i intensitat prevista.

Risc d’allaus i torb a muntanya, així com temperatura de sensació al vent.

Visibilitat.

Prediccions a mitjà i llarg termini.

 

La informació podrà ser visualitzada en un entorn web propi on s’expressaran aquestes i d’altres variables. A més, disposem d’un sistema d’avisos i notificacions en cas de situacions de temps sever. També posem a la vostra disposició un giny personal per instal·lar-lo a la seva pàgina web com a informació complementària. En cas de requerir informació addicional podran fer ús de la nostra línia telefònica per contactar directament amb els nostres professionals, així com el correu electrònic.

TAIKO Meteorologia disposa de tots els recursos per certificar els registres meteorològics en un dia, hora i lloc determinats i la seva possible incidència a les seves instal·lacions.

  • /

 

Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana.
Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana.
Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana.
Info

Fotografia:

Ramon Baylina & Conxi Ciurana.
Info
Info