Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. ¿Que ofrecemos?
QUÈ OFERIM?

El grup de professionals del món de la meteorologia de TAIKO Meteorología posa a disposició dels seus clients l’accés a una informació de qualitat constantment actualitzada. A més dels nostres coneixements i experiència, afegim la nostra PASSIÓ.

Què oferim?

 

TAIKOMETEOROLOGIA ofereix a tots els seus clients un servei meteorològic únic i exclusiu, personalitzat -a la carta- i adaptat a les seves necessitats fent ús de la més avançada tecnologia i de les fonts d’informació, tant de caràcter públic com d’elaboració propia.

Un equip pluridisciplinari amb capacitat per analitzar la informació meteorològica i transformar-la en una eina accessible. La tecnologia aplicada a la meteorologia genera en l’actualitat un gran volum d’informació, “Big Data”, que després d’una anàlisi per part del nostre equip, es converteix en un informe precís i personalitzat que situarà a la seva empresa en una situació privilegiada a l’hora de prendre decisions.

Prediccions meteorològiques de qualitat, actualitzades en tot moment: entenedores i directes. Enfocades per a tot tipus de sectors: energètic, turisme, agricultura, lleure, marítim, mitjans de comunicació, moda… Sempre amb la disponibilitat d’un meteoròleg que l’atendrà en tot moment.

 

BUTLLETINS DIARIS:
Tota la informació meteorològica, hora a hora els tres primers dies, amb un avanç per al quart i cinquè dies. Evolució de la temperatura, vent, precipitació, estat del cel, risc de tempesta… Acompanyat amb comentaris explicatius.


 

ALERTES:
Coneixement amb antelació de situacions de risc susceptibles d’afectar directa o indirectament activitats a l’aire lliure, infraestructures, collites, etcètera. Aquest servei s’activarà seguint un protocol estricte i personalitzat d’actuació adaptat per a cada sector.


 

MITJÀ – LLARG TERMINI:
Informació privilegiada i d’alta fiabilitat adequada per a la planificació de tasques concretes, predicció de vendes o de producció, etcètera, fins a un o tres mesos vista. S’actualitzarà quinzenalment en format gràfic, mapa o text.


 

ESDEVENIMENTS:
Prediccions especialitzades i amb l’assessorament del nostre equip de meteoròlegs per a la realització puntual d’una determinada activitat com obres, festivitats, rodatges, esports, actes, etcètera. Informació detallada amb gràfics i textos entenedors.


 

ESTUDIS I INFORMES:
Elaboració d’anàlisis meteorològics de situacions passades com la caiguda de llamps o inundacions, també de situacions presents i futures, treballs climatològics de viabilitat per a l’inici de determinades activitats agrícoles, industrials, etcètera.


 

AUDIOVISUALS:
Prediccions didàctiques en format video, entenedores i adaptades a les necessitats de cada client o activitat. S’acompanyaran de dades, mapes, imatges, etcètera, i es presentaran per l’Alfred Rodríguez Picó o meteoròlegs experts en comunicació de TAIKOMETEOROLOGIA.


 

APP ANDROID I iOS:
Tots els nostres clients disposaran de tota la informació requerida en tot moment i arreu a través de la nostra aplicació per a telèfons intel·ligents. Butlletins diaris, notificacions i alertes, prediccions a mitjà-llarg termini… Una APP, també, feta a mida.


 

ALTRES SERVEIS:
TAIKOMETEOROLOGIA s’amotlla a les necessitats de tots els seus clients adaptant els seus serveis a fi d’oferir una informació exclusiva i d’alta qualitat. És aquest un dels trets diferencials més destacats de la nostra empresa.


Si volen veure una demostració gratuïta dels nostres serveis, poseu-vos en contacte.

Info

Fotografia:

Jordi Martin Garcia

Empreses que han confiat en nosaltres