Servicio de previsiones meteorológicas de calidad para todo tipo de empresas: energía, turismo, agricultura, marítimo, náutico, ocio, eventos. ¿Que ofrecemos?
QUÈ OFERIM?

El grup de professionals del món de la meteorologia de TAIKO Meteorología posa a disposició dels seus clients l’accés a una informació de qualitat constantment actualitzada. A més dels nostres coneixements i experiència, afegim la nostra PASSIÓ.

Què oferim?

 

TAIKO Meteorología ofereix a tots els seus clients un servei meteorològic personalitzat -a la carta- adaptat a les seves necessitats fent ús de la més avançada tecnologia i de les fonts d’informació tant de caràcter públic com d’accés restringit. Un equip pluridisciplinari amb capacitat per analitzar la informació meteorològica i transformar-la en una eina accessible.

La tecnologia aplicada a la meteorologia genera en l’actualitat un gran volum d’informació, “Big Data”, que després d’una anàlisi per part del nostre equip es converteix en un informe precís i personalitzat que situarà a la seva empresa en una situació privilegiada a l’hora de prendre decisions.

Prediccions meteorològiques de qualitat, actualitzades en tot moment: entenedores i directes. Enfocades per a tot tipus de sectors: sector energètic, turisme, agricultura, lleure, sector marítim, mitjans de comunicació…

 

 

 

En què ens diferenciem?

 

Les nostres prediccions meteorològiques van destinades a qualsevol sector. No tenim límits. Els nostres clients obtindran un servei totalment personalitzat aprofundint en aquells aspectes imprescindibles per treure el màxim rendiment de la seva activitat. La informació que proporcionem és clara, concisa i directa.

En una primera entrevista analitzem les necessitats d’informació que la seva empresa requereix, fent a més un estudi previ de l’entorn. Confeccionem a mida una predicció acurada basada en l’anàlisi de tots els factors que la seva activitat precisa. Fem seguiment permanent els 365 dies de l’any. En situacions de risc posem a disposició dels nostres clients els mecanismes d’informació i comunicació més adequats.

El tret diferencial de TAIKO Meteorología és l’alta fiabilitat, destacant per la seva precisió a l’hora de realitzar pronòstics. La constant comunicació amb els nostres experts, emprant diverses vies que posem a la seva disposició, permeten rebre una informació molt útil per a una millor gestió dels recursos dels nostres clients.

Si volen veure una demostració gratuïta dels nostres serveis, poseu-vos en contacte.

Info

Fotografia:

Jordi Martin Garcia